Det går bra nu… och vi blir flera.

Optimal Advice har fått många nya uppdrag och mer ser det ut att bli framöver. Med anledning av detta så förstärker vi vårt strategiska HR-team

Nytt poddavsnitt kring psykisk ohälsa ute

Den 4 oktober släpptes ett nytt avsnitt på Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd. I detta avsnitt medverkar vår egen Linus Zackrisson från Optimal Advice. Han pratar om vad man kan göra som arbetsgivare när en medarbetare lider av psykisk ohälsa. ”Man ska ju helst inte ens behöva hamna i det läget. Har man bra processer och ett bra arbete kring psykisk ohälsa så fångar man upp tidiga varningssignaler. Då behöver det inte gå så långt som till sjukskrivning eller andra åtgärder.” säger Linus som har egen erfarenhet av ämnet. Gå in och lyssna till en bra diskussion kring detta högaktuella och viktiga ämne. https://arbetsgivarpodden.podbean.com/ … Läs mer

Employer Branding frukostseminarium

Idag hade vi en härlig start på dagen med en frukostföreläsning om Employer Branding på Form & Designcenter i Malmö. Vår kollega Kalle Rosensköld pratade om hur vi ser på hur en arbetsgivare kan stärka sitt Employer Brand – på riktigt, inifrån och åt.

Till min arbetsgivare på Alla Hjärtans Dag!

Så här på Alla Hjärtans Dag är det läge att fundera över sina relationer, även med din arbetsgivare. Vi tillbringar ju trots allt väldigt mycket tid tillsammans.

I nyheterna: CV tips

Vår rekryteringsexpert Yvonne Jonsson har blivit intervjuad av ”8till5 Sydsvenskan”. Här berättar hon om sina bästa tips om hur du kan spetsa ditt CV för att sticka ut i mängden. Bl.a. att marknadsföra dig själv. Det är viktigt att sälja in hur företaget kan ha nytta av din kompetens. Vad kan du bidra med? Ditt CV ska hjälpa dig att sälja en unik produkt – dig själv…….

Nya rekryteringar med Höganäs Sweden AB och Team Olmed

Vill Du vara med att bygga det bästa Ortopedtekniska serviceföretaget? Team Olmed söker en verksamhetschef till sitt team i Huddinge/Södertälje.
Som den största privata arbetsgivaren i Höganäs kommun, behöver nu Höganäs Sweden AB en Företagsläkare på 50%. Är du rätt person?