Employer Branding frukostseminarium

Idag hade vi en härlig start på dagen med en frukostföreläsning om Employer Branding på Form & Designcenter i Malmö. Vår kollega Kalle Rosensköld pratade om hur vi ser på hur en arbetsgivare kan stärka sitt Employer Brand – på riktigt, inifrån och åt.

Till min arbetsgivare på Alla Hjärtans Dag!

Så här på Alla Hjärtans Dag är det läge att fundera över sina relationer, även med din arbetsgivare. Vi tillbringar ju trots allt väldigt mycket tid tillsammans.

I nyheterna: CV tips

Vår rekryteringsexpert Yvonne Jonsson har blivit intervjuad av ”8till5 Sydsvenskan”. Här berättar hon om sina bästa tips om hur du kan spetsa ditt CV för att sticka ut i mängden. Bl.a. att marknadsföra dig själv. Det är viktigt att sälja in hur företaget kan ha nytta av din kompetens. Vad kan du bidra med? Ditt CV ska hjälpa dig att sälja en unik produkt – dig själv…….

Nya rekryteringar med Höganäs Sweden AB och Team Olmed

Vill Du vara med att bygga det bästa Ortopedtekniska serviceföretaget? Team Olmed söker en verksamhetschef till sitt team i Huddinge/Södertälje.
Som den största privata arbetsgivaren i Höganäs kommun, behöver nu Höganäs Sweden AB en Företagsläkare på 50%. Är du rätt person?

Tillsatt! Customer Relations Manager till Crunchfish

Would you like to work with international customers in the fast expanding field of Augmented and Virtual Reality? We’re looking for a technical, customer focused project manager to join the Crunchfish team.

Nya hemsidan uppe!

Hoppas ni haft en bra sommar! Som många av er känner till är Optimal Advice en sammanslagning av tre olika bolag och vi håller just på att sätta formerna för framtiden. Ett viktigt steg i det var när vi nyligen gjorde Release 1 av vår hemsida. Surfa gärna runt och ge oss din ärligaste feedback!