Optimal Advice rekryterar till Sonys nya satsning i Lund

Sony satsar på nya affärsområden i Lund och vi på Optimal har förmånen att få vara med och rekrytera till detta nya område.

Det senaste åren har en del av Sony Mobile-personalen istället för att utveckla mjukvara till telefoner och andra konsumentlösningar, ägnat sig åt utveckling kring Internet of things, förkortat IoT – helt enkelt saker med inbyggda sensorer och små datorer för att digitaliseras och kopplas upp mot internet. Användningsområdena för IoT är näst intill oändliga, allt från kylskåp som själv säger till när smöret är slut till att hitta rätt utrustning, rum och kollega på stora arbetsplatser.

– Jag tror inte att alla har förstått hur stor förändring detta är. Detta kommer bli ett helt annat sätt att jobba. Vi måste ut och titta vad det finns för behov, i högre grad arbeta utifrån och in. Vi ska bli andras digitaliseringspartner i att hitta lösningar, säger den nya platschefen Stefan Andersson till Sydsvenskan. Läs hela artikeln här

Vill du arbeta med detta nya spännande affärsområde? Här hittar du annonsen till den lediga tjänst vi rekryterar just nu.