Sagt om oss

Sagt om oss

Tack vare er fantastiska service, kompetens och kreativitet fick jag mitt drömjobb. Hela mitt CV och personliga brev lyftes upp till en annan nivå. Ett stort tack för er hjälp och insats.
 
Sara Shafi Hansson

Karriärutveckling

Vi har över 15-års erfarenhet av att jobba med frågor kring karriärutveckling. Våra karriärexperter hjälper dig att på bästa sätt investera i din karriär – och därmed i dig själv. Eftersom alla våra tjänster på Optimal Advice riktar sig till arbetsmarknaden eller organisationer så vet vi vad som efterfrågas där ute.

Våra tjänster är paketerade och framtagna utifrån marknadens behov och vår egen expertis.  Vi har många karriärtjänster att erbjuda och vi vet effekten av att ta professionell hjälp.

Vi erbjuder exempelvis hjälp med att optimera din LinkedIn-profil, skriva ditt CV och personligt brev. Genom intervjuträning och kompetensinventering visar vi dig hur du lyfter fram dina unika styrkor på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av karriärrådgivning och vet hur du profilerar dig på bästa sätt för att nå nästa steg i din karriär.

  • Hur får du rekryteraren att välja ut just ditt cv?
  • Hur finner du jobben som aldrig utannonseras?
  • Hur hittar du alla jobb som varje månad går ut via sociala medier?
  • Hur bygger du relationer med rekryteringskonsulter och headhunters?

Vi utför karriärcoaching och rådgivning på ett strukturerat sätt där vi kartlägger din nuvarande situation och tittar på olika vägar samt hur du når dem.