Sagt om oss

Sagt om oss

Ni visade på stor initiativförmåga och kunnighet och lyckades tillsätta tjänsterna över förväntan.
Jag är imponerad över er förmåga att få ut den information man verkligen behöver för att kunna ta rätt beslut
 
Andreas

Rekrytering och Outplacement

Med stort engagemang, specialistkompetens och lång erfarenhet erbjuder vi kundanpassade lösningar inom Rekrytering och Outplacement. Personliga, lyhörda och med stort fokus på att såväl uppdragsgivare som kandidater ska vara mer än nöjda med vårt arbete – så tänker vi. Med en långsiktig plan och en helhetsbild som utgår från ett Employer Brand perspektiv i allt vi gör. Att skapa och behålla ett gott rykte för dig som arbetsgivare är vårt ständiga fokus.

Anta att ni ska investera någon miljon i en ny maskin till er produktion. Troligen tänker ni efter både en och två gånger innan ni tar beslutet? Ni vill se bevis för en positiv avkastning. Sannolikt skulle ni inte sätta fingret i luften och bara gå på magkänslan med ett så stort beslut? Då vill ni ha något mer handfast än så, eller hur?

Ändå är det precis så många företag och organisationer gör när det kommer till den största utgiften de har och den största investeringen de kontinuerligt gör. De låter magkänsla avgöra investeringsbesluten kring den absolut största kostnadsposten och viktigaste resursen – människorna, medarbetarna.

Det kan lätt leda till felrekryteringar, omedveten diskriminering, minskad innovation, sämre resultat, onödiga utgifter, ineffektivitet och konflikter i teamen.

Våra rekryteringar har alltid sin utgångspunkt i just er affär. Affärskopplad personbedömning tar fram de kandidater som har bäst förutsättningar att lyckas i sin roll hos just er.

Våra analyser lutar sig mot den senaste beteendevetenskapen. Vi jobbar med ultramoderna psykometriska verktyg för att förutspå kandidaternas framtida jobbprestation. Vi kan erbjuda kompletta Assesment Centers där vi jobbar med simuleringsövningar i världsklass.

Vill ni ta er organisation till framtidens rekrytering redan idag?

Låt oss visa hur den världen ser ut. Vilka krav den ställer och hur ni behöver skruva på ert sätt att rekrytera för att möta både dagens och morgondagens krav. Kort och gott – se till att framtidssäkra er rekrytering och personbedömning.

Ni får verktygen för att skapa bättre rekryteringsprocesser, välja rätt verktyg, bli mer framåtlutade, kunniga och vassa i alla delar av er rekrytering. Det sparar pengar, ökar vinsten, höjer er innovationskraft och er attraktionskraft. Vi är en strategisk rådgivare som även kan leda det operativa arbetet längs vägen.

Om ni behöver göra en omställning i organisationen kan vi också erbjuda kvalitativa outplacementprogram. Eller varför inte fylla på er kunskapsbank med en föreläsning eller utbildning kring framtidens rekrytering, LinkedIn som rekryteringsverktyg eller affärskopplad personbedömning m.m.?

Kontakta oss så bokar vi ett möte för att påbörja er resa mot framtiden.