Affärsdriven Rekryterare

Optimal Advice är ett engagerat och personligt konsultföretag som erbjuder arbetsgivare strategisk HR-rådgivning. Allt vi gör är kopplat till Employer Branding – inifrån och ut. Kärnan i vår verksamhet är den strategiska rådgivningen och det är också den som förenar våra olika kompetensområden inom HR. Tillsammans har våra konsulter kompetensen för hela medarbetarens resa från: Attrahera och rekrytera – utveckla och engagera – förändra och förflytta – IN-ON-OUT.

Vi vill bli fler och söker nu ytterligare en kvalitetsmedveten och affärsdriven Rekryteringskonsult.

Som Rekryterare på Optimal Advice kommer du att ha en utåtriktad roll där du självständigt både säljer in uppdrag och tillsätter tjänster. Du kommer dock att ha stöd från dina kompetenta och engagerade kollegor inom HR-teamet. Vi jobbar framåt tillsammans!

VEM ÄR DU?

o Proaktiv, affärsmässig och handlingskraftig i införsäljningsprocessen. För oss innebär det att du är bra på att bygga långsiktiga relationer, står för det du säger och gillar att nätverka kontinuerligt.

o  Driven, initiativrik och självständig i hela rekryteringsprocessen, inkl.search.

o  Genuint intresserad av rekrytering och vill arbeta dedikerat med det.

o  Lyhörd för kundens behov, men utmanar och utbildar kunden när det behövs.

o  Nyfiken, modig och hungrig. De egenskaperna tillsammans tror vi skapar det driv vi letar efter.

o  Våra värdeord är: personliga, engagerade, strategiska, specialister-vilket vi såklart vill att du ska dela med oss.

BAKGRUND

o  Akademisk examen inom HR, beteendevetenskap eller annan relevant högskole- eller universitetsutbildning.

o  Minst tre års erfarenhet av rekrytering av tjänstemän, gärna specialister och chefer.

o  Har byggt upp ett eget nätverk och har erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna HR tjänster.

VI ERBJUDER

o  En arbetsplats under ständig utveckling. Vi har stort fokus på strategiskt och modernt HR, vilket innebär att det är spännande och ibland utmanade att arbeta med oss. Men framför allt galet kul. Vi koncept- och affärsutvecklar oss ständigt.

o  En central roll inom rekrytering med stor möjlighet att påverka och utveckla kompetensområde Rekrytering. Du kommer att ha seniora rekryterare som ett bollplank i utvecklingsarbetet och även stöttning vid tillsättningar om behov finns. På lite längre sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter även inom våra övriga kompetensområden inom strategisk HR.

o  Ett glatt, engagerat och kvalificerat team bestående av specialister inom olika HR områden, som alla har ständigt fokus på våra kunders Employer Brand.

o  Hos oss får du stor frihet under eget ansvar där förväntningarna är att du självständigt driver dina projekt.

o  En trivsam miljö i fina lokaler vid Lilla Torg i Malmö.

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt men senast den 28 februari. Vid frågor är du välkommen att kontakta Viktoria Villén, HR-Rekryteringskonsult på 070-872 21 63.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!