Glada nyheter

Fantastiska nyheter – Cristofer Eckermalm är nu en del av vårt team här på Optimal Advice!
Han blir vår Affärsområdesansvarig för Rekrytering – Cert. Assessor. Med sin stora expertis och erfarenhet inom bl.a. affärskopplad personbedöming,

Vill du bli en av oss?

Vi vill bli fler och söker nu ytterligare en kvalitetsmedveten och affärsdriven Rekryteringskonsult. Som Rekryterare på Optimal Advice kommer du att ha en utåtriktad roll där du självständigt både säljer in uppdrag och tillsätter tjänster.

Event 30 januari – “Välmående och engagerade organisationer”

Välkommen upp bland molnen till våning 54 i Turning Torso, onsdagen den 30/1, kl. 14.00-16.30. Optimal Advice och Eletive anordnar tillsammans en eftermiddag full av inspiration och information på temat ”Välmående och engagemang i organisationer”.

Julkalender 2018 i sociala medier

På allmän begäran kör vi även i år en julkalender i sociala medier med information och tips på hur du stärker ditt employer brand.

Optimal Advice och Eletive inleder samarbete

Tanken med samarbetet är att vi får tillgång till ett effektivt och heltäckande verktyg för kartläggning. I gengäld får Eletive tillgång till HR-expertis i bl.a. grupp- och ledarskapsfrågor som kan hjälpa och stötta deras kunder.

Linus pratar jobbsök i P3 Din gata

Vill du veta hur du får ditt första jobb och hur du på bästa sätt tar dig ut på arbetsmarknaden? Lyssna då på Linus i P3 Din gata.

Planering och kick off

Torsdagen den 23 augusti till lördagen 25 augusti är hela företaget iväg på planeringsdagar och kick off.
Vi kommer att hålla växeln stängd dessa dagar. Om du behöver nå oss i något akut ärende – maila, så ringer vi upp dig.

Optimal Advice i Almedalen

Även Optimal Advice har en spejare på plats i Almedalen den här veckan. Linus befinner sig ett par dagar i Visby, för att snappa upp lite kring det senaste inom rekryteringsbranschen, kampen mot psykisk ohälsa, employer brand