Julkalender 2018 i sociala medier

På allmän begäran kör vi även i år en julkalender i sociala medier med information och tips på hur du stärker ditt employer brand.

Optimal Advice och Eletive inleder samarbete

Tanken med samarbetet är att vi får tillgång till ett effektivt och heltäckande verktyg för kartläggning. I gengäld får Eletive tillgång till HR-expertis i bl.a. grupp- och ledarskapsfrågor som kan hjälpa och stötta deras kunder.

Linus pratar jobbsök i P3 Din gata

Vill du veta hur du får ditt första jobb och hur du på bästa sätt tar dig ut på arbetsmarknaden? Lyssna då på Linus i P3 Din gata.

Planering och kick off

Torsdagen den 23 augusti till lördagen 25 augusti är hela företaget iväg på planeringsdagar och kick off.
Vi kommer att hålla växeln stängd dessa dagar. Om du behöver nå oss i något akut ärende – maila, så ringer vi upp dig.

Optimal Advice i Almedalen

Även Optimal Advice har en spejare på plats i Almedalen den här veckan. Linus befinner sig ett par dagar i Visby, för att snappa upp lite kring det senaste inom rekryteringsbranschen, kampen mot psykisk ohälsa, employer brand

Blodomloppet

Ikväll springer Optimal Advice blodomloppet i Malmö. Heja Heja!

Optimal Advice på PiLA i Lund

Idag den 21 mars deltog Optimal Advice som utställare på PiL:s (Personalvetarna i Lund) arbetsmarknadsdagar. Ett trevligt event med många glada studenter som snart ska ut i arbetslivet inom de affärsområden vi jobbar med. Kul och inspirerande att höra vad en ny generation HR-människor förväntar sig av arbetslivet.