Frukostmöte – Intervjua som ett proffs

Vill du veta hur du intervjuar som ett fullblodsproffs? Hur ni hittar de högpresterande för just er verksamhet? När ni hitta fler som presterar på topp får ni mer ”bang for the buck”, nöjdare medarbetare och ni når längre i jobbet mot jämställdhet och mångfald.

Frukostmöte kring framtidens rekrytering

Den 8/11, kl. 8.00 reder vi ut begreppen kring vad affärskopplad rekrytering och VUCA egentligen innebär. Hur ser modern rekrytering, redo för den framtid som redan är här, ut egentligen?

Glada nyheter

Fantastiska nyheter – Cristofer Eckermalm är nu en del av vårt team här på Optimal Advice!
Han blir vår Affärsområdesansvarig för Rekrytering – Cert. Assessor. Med sin stora expertis och erfarenhet inom bl.a. affärskopplad personbedöming,

Vill du bli en av oss?

Vi vill bli fler och söker nu ytterligare en kvalitetsmedveten och affärsdriven Rekryteringskonsult. Som Rekryterare på Optimal Advice kommer du att ha en utåtriktad roll där du självständigt både säljer in uppdrag och tillsätter tjänster.

Event 30 januari – “Välmående och engagerade organisationer”

Välkommen upp bland molnen till våning 54 i Turning Torso, onsdagen den 30/1, kl. 14.00-16.30. Optimal Advice och Eletive anordnar tillsammans en eftermiddag full av inspiration och information på temat ”Välmående och engagemang i organisationer”.

Julkalender 2018 i sociala medier

På allmän begäran kör vi även i år en julkalender i sociala medier med information och tips på hur du stärker ditt employer brand.

Optimal Advice och Eletive inleder samarbete

Tanken med samarbetet är att vi får tillgång till ett effektivt och heltäckande verktyg för kartläggning. I gengäld får Eletive tillgång till HR-expertis i bl.a. grupp- och ledarskapsfrågor som kan hjälpa och stötta deras kunder.

Linus pratar jobbsök i P3 Din gata

Vill du veta hur du får ditt första jobb och hur du på bästa sätt tar dig ut på arbetsmarknaden? Lyssna då på Linus i P3 Din gata.