Frukostmöte kring framtidens rekrytering

Den 8/11, kl. 8.00 reder vi ut begreppen kring vad affärskopplad rekrytering och VUCA (Volatility – Uncertainty – Complexity – Ambiguity, ursprungligen en militär term) egentligen innebär. Hur ser modern rekrytering, redo för den framtid som redan är här, ut egentligen? Vet ni att ni anställer rätt kandidat för en värld som är präglad av osäkerhet och förändring? Mäter ni på just dessa egenskaper? Och hur ska ni bygga er organisation för att möta detta? Det ska vi låta Cristofer Eckermalm svara på.

Cristofer Eckermalm vår Affärsområdesansvarig för Rekrytering och Personbedömning, tillika certifierad assessor, kan allt om affärskopplad personbedömning och är flitigt anlitad som föreläsare om både rekrytering, VUCA och vad du ska tänka på när du navigerar din organisation mot den framtid som redan är här. I grunden handlar allting om din affär och hur dina medarbetare kan bidra till den.

Han kommer att gå igenom:

  • Hur världen såg ut fram tills nu
  • Hur världen redan ser ut fr.o.m. nu
  • Vad som kommer krävas av din organisation för att lyckas i den nya landskapet
  • Vilka egenskaper som kommer behövas hos dina anställda för att möta den här förändringen
  • Hur du mäter just de egenskaperna.

Frukosten står klar 8.00 och vi är klara och påfyllda för ännu en härlig fredag på jobbet 9.00. Begränsat antal platser, först till kvarn

Anmälan här.