Sagt om oss

Sagt om oss

Tack vare er fantastiska service, kompetens och kreativitet fick jag mitt drömjobb. Hela mitt CV och personliga brev lyftes upp till en annan nivå. Ett stort tack för er hjälp och insats.
 
Sara Shafi Hansson

CV- och brevanalys

Ditt CV och personliga brev är din potentiella arbetsgivares första intryck av dig. Därför är det oerhört viktigt att ha ansökningshandlingar som är välskrivna och tydliga. Vi gör en professionell analys av ditt befintliga CV och personliga brev och kommer med värdefull input om hur du kan spetsa till det, för ökade chanser till att få drömjobbet.

Vi har rekryterat i över 15 år och vet därför hur ett optimalt CV och personligt brev bör se ut. Vill du att en expert ska titta på ditt cv och ge dig konstruktiv feedback? Med vår CV-analystjänst kan du vara säker på att du skickar iväg ett bra CV och brev när du söker ditt nästa jobb! Kanske tycker du själv att ditt CV är bra, men är osäker på hur det uppfattas av professionella rekryterare? Att låta någon av våra experter analysera ditt CV och/eller brev är en bra investering och en effektiv hjälp.

60 min analys av CV + personligt brev, inkl muntlig feedback 1 990 kr
60 min analys av enskilt CV eller brev, inkl muntlig feedback 1 690 kr

Gör så här

Klicka på Beställ knappen nedan för att beställa en av våra Karriärtjänster.

Om du är osäker på vad du är ute efter, har några frågor eller vill diskutera något innan du beställer är du välkommen att kontakta oss på 040-685 84 07, eller maila på info@optimaladvice.se

 

Betalning sker via faktura i efterhand. Alla priser är inkl moms och avser privatpersoner.