Sagt om oss

Sagt om oss

Tack vare er fantastiska service, kompetens och kreativitet fick jag mitt drömjobb. Hela mitt CV och personliga brev lyftes upp till en annan nivå. Ett stort tack för er hjälp och insats.
 
Sara Shafi Hansson

Avancerad Intervjuträning

Att gå på anställningsintervju är en av de mest pressade situationer vi kan utsättas för. Där vi ska prestera, säga rätt saker och samtidigt vara avslappnade inför människor vi aldrig träffat förut. Vi hjälper dig att få både kunskapen och självförtroendet att lyckas under en anställningsintervju. Intervjuträning är en av våra mest effektiva tjänster som gör direkt skillnad för dig i dina kommande intervjusituationer.

Boka in en avancerad intervjuträning hos oss där du får svara på de vanligaste frågorna och även de som kan upplevas som jobbiga. Finns det en tjänst att koppla till intervjun så skräddarsyr vi den såklart. Därefter får du värdefull feedback om ditt genomförande gällande retorik, kroppsspråk och val av innehåll. Kort sagt HUR du säger det och VAD du säger. Gör fel hos oss och rätta till det innan det verkligen gäller.

90 minuters möte där vi inleder med en intervju och avslutar med värdefull feedback.

Bas 1 990 kr
Riktad till specifik position 2 590 kr

Gör så här

Klicka på Beställ knappen nedan för att beställa en av våra Karriärtjänster.

Om du är osäker på vad du är ute efter, har några frågor eller vill diskutera något innan du beställer är du alltid välkommen att slå en signal till oss på
040-685 84 07, eller maila på info@optimaladvice.se

Betalning sker via faktura i efterhand. Alla priser är inkl moms och avser privatpersoner.