Sagt om oss

Sagt om oss

Tack vare er fantastiska service, kompetens och kreativitet fick jag mitt drömjobb. Hela mitt CV och personliga brev lyftes upp till en annan nivå. Ett stort tack för er hjälp och insats.
 
Sara Shafi Hansson

Karriärkonsultation

Vi erbjuder Karriärkonsultation till dig som behöver hjälp att reda ut tankar och frågetecken inför ditt nästa karriärsteg. Behöver du en förändring eller vill du stanna? Hur får jag det nya jobbet? Hur söker man jobb idag? Är du osäker på vad du har att erbjuda arbetsmarknaden och behöver göra en kompetensinventering? Oavsett vad, så är vi en bra resurs för dig.

Med lång erfarenhet av att rekrytera, intervjua och karriärcoacha 100-tals människor kan vi hjälpa dig att bena ut dina frågetecken. Kom och träffa oss, eller boka ett möte via videomöte eller telefon. Vi skräddarsyr konsultationer efter dina behov, löpande eller styckevis.

Vid våra karriärkonsultationer använder vi olika testverktyg vid person- och karriärutveckling. På ett effektivt sätt ger dessa verktyg en konkret överblick över ens talanger och utvecklingsområden kopplade till en viss tjänst eller roll. Testverktygen stärker våra kunder, både på det personliga och yrkesmässiga planet, och används med framgång när man har som mål att göra en karriärförflyttning.

För mer info kontakta oss

Om du är osäker på vad du är ute efter, har några frågor eller vill diskutera personligt upplägg är du alltid välkommen att kontakta oss på
040-685 84 07, eller maila på info@optimaladvice.se