Sagt om oss

Sagt om oss

Tack vare er fantastiska service, kompetens och kreativitet fick jag mitt drömjobb. Hela mitt CV och personliga brev lyftes upp till en annan nivå. Ett stort tack för er hjälp och insats.
 
Sara Shafi Hansson

Karriärkonsultation

Vi erbjuder Karriärkonsultation till dig som behöver hjälp att reda ut tankar och frågetecken inför ditt nästa karriärsteg. Behöver du en förändring eller vill du stanna? Hur får jag det nya jobbet? Hur söker man jobb idag? Är du osäker på vad du har att erbjuda arbetsmarknaden och behöver göra en kompetensinventering? Oavsett vad, så är vi en bra resurs för dig.

Med lång erfarenhet av att rekrytera, intervjua och karriärcoacha 100-tals människor kan vi hjälpa dig att bena ut dina frågetecken. Kom och träffa oss, eller boka ett möte via Skype eller telefon. Du kan beställa våra individuella konsultationer styckvis eller löpande.

Vid våra karriärkonsultationer använder vi främst IPU/DISC och JobMatch Talent vid personlig- och karriärutveckling. På ett effektivt sätt ger dessa verktyg en konkret överblick över ens talanger och utvecklingsområden kopplade till en viss tjänst eller roll. Testverktygen stärker våra kunder, både på det personliga och yrkesmässiga planet, och används med framgång när man har som mål att göra en karriärförflyttning.

60 minuters individuellt möte som sker genom samtal och coaching 1 190 kr
Konsultation inklusive fördjupande personlighetsanalys, 60 min, rapportkostnad tillkommer 1 690kr
Rapportkostnad (engångskostnad) 1 000 - 2000 kr

Gör så här

Klicka på Beställ knappen nedan för att beställa en av våra Karriärtjänster.

Om du är osäker på vad du är ute efter, har några frågor eller vill diskutera något innan du beställer är du alltid välkommen att kontakta oss på
040-685 84 07, eller maila på info@optimaladvice.se

Betalning sker med faktura i efterhand. Alla priser är inkl moms och avser privatpersoner.