Sagt om oss

Sagt om oss

Ni visade på stor initiativförmåga och kunnighet och lyckades tillsätta tjänsterna över förväntan.
Jag är imponerad över er förmåga att få ut den information man verkligen behöver för att kunna ta rätt beslut
 
Andreas

Rekrytering och Outplacement

Med stort engagemang, specialistkompetens och lång erfarenhet erbjuder vi kundanpassade lösningar inom Rekrytering och Outplacement.

Vi är personliga, lyhörda och sätter ett stort fokus på att såväl uppdragsgivare som kandidater, personal och deltagare är mer än nöjda med vårt arbete.
Vi tänker långsiktigt och utgår från ett Employer Branding perspektivet i allt vi gör. Att skapa och behålla ett gott rykte för kunden är vårt ständiga fokus.

Vi erbjuder både kundanpassade koncept och traditionella processer inom Rekrytering och Outplacement. Vi rekryterar främst chefer och specialister och har tillsatt många nyckelpersoner genom åren och har en kundnöjdhet utöver det vanliga.

Tillsammans med våra duktiga kollegor på övriga affärsområden har vi ett stort nätverk att tillgå. Vi kan med vår samlade kompetens erbjuda det bästa alternativet för kunden. Att vi har samlat allt inom strategisk HR rådgivning under ett tak, gör oss till en unik samarbetspartner.

Vårt mål är att alltid ta fram den bästa metoden för långsiktig rekrytering och kvalitativa outplacementprogram. Vi gör det genom att vara er strategiska rådgivare och leda det operativa arbetet längs vägen.

Vi håller även uppskattade föreläsningar i hur du använder LinkedIn som rekryteringsverktyg eller vad man bör tänka på vid en förändringsprocess m.m.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!