Ibland behöver vi stöd

Ibland behöver vi stöd

Svåra samtal och situationen kräver ibland specialiststöd. Det gör oss inte till sämre arbetsgivare - det gör oss bättre.

Payroll och lönefrågor

 

Att betala ut era medarbetares löner rätt och i tid är en förutsättning för varje fungerande företag. Vi kan erbjuda hjälp av en erfaren payroll-specialist för både operativ och strategisk rådgivning kring lönefrågor, lönehanteringsprogram, löneadministration etc.

 

foretagare

 

För ett mindre företag kan det många gånger innebära stora och tidskrävande problem om löneansvarig till exempel skulle bli hastigt sjuk. Då kan vi erbjuda en snabb interimslösning eller lönehantering på timmar.

Ni kan få operativ löneadministration och allt som hör därtill för både kortare eller längre perioder. Som kund kan ni välja mellan att ha oss på plats ute hos er som en extern löne- eller personalavdelning, eller om ni hellre vill att vi tar in och gör arbetet från vårt kontor.

Tidrapporteringssystem för avvikelser och hantering av kvittoredovisning finns som en tilläggstjänst till vår lönehanteringstjänst.

Fördelarna är många, framförallt för lite mindre företag; Ni slipper licenskostnaden för ett eget lönesystem och tidrapporteringssystem. Vi är uppdaterade och pålästa kring systemet och de lagar och regler som tillämpas.

Personal- och lönearbete blir alltmer komplext då nya regelverk och förordningar ständigt lanseras. Det ställer höga krav på löneansvariga att hålla sig uppdaterade. Med vår lönehanteringstjänst kan ni istället lägga fullt fokus på er affär och er verksamhet. Då vi hos oss även har experter på pension och comp & ben, som ju på många sätt tangerar lönefrågorna, är vi kompetensmässigt väl rustade för alla payroll-frågor.

Om ni som själva hanterar era löner internt idag, men tycker ni saknar rätt kompetens eller behöver vässa den. Då har vi utbildningar inom lönehantering och lönehanteringssystem. Skräddarsytt för er och era behov.

Behöver du hjälp eller vill du veta mer kontakta Jenny 076-5112566.