Om Oss

Optimal Advice – strategisk pensions- och försäkringspartner

Optimal Advice är ett engagerat och personligt konsultföretag som erbjuder strategisk rådgivning och operativa tjänster inom pensions, försäkring och lönehantering. Tillsammans med våra kunder skapar vi långsiktiga förutsättningar för trygga och motiverade medarbetare i en effektiv organisation. Våra kompetensområden täcker alla delar inom arbetsgivarens erbjudande inom pension och försäkring och lönehantering. Allt från strategisk rådgivning till operativa insatser. Som strategisk partner erbjuder vi skräddarsydd rådgivning, specialistkompetens och tjänsteleverans i framkant.

Vår vision

Optimal Advice strävar efter att som strategisk partner vara våra uppdragsgivares personliga, engagerade rådgivare och sparringpartner i alla former av pensions- och försäkringsfrågor.

Hur vi startade

Optimal Advice grundades i Malmö år 2009, av Måns och Linda som en rådgivare inom pensions- och försäkringslösningar. Fler medarbetare har tillkommit med specialistkompetens inom tjänstepensioner, gruppförsäkringar, försäkringsadministration, payroll/lönehantering och systemstöd.

 

Idag består Optimal Advice av 10 st noga utvalda och handplockade medarbetare med hög specialistkompetens inom sina respektive områden. Vi har ett stort inflöde av nya uppdrag inom samtliga affärsområden och det väljer vi att se som ett bevis på att vi är på rätt spår i vår vision.

Du är varmt välkommen upp på en fika eller lunch hos oss. Vare sig du vill veta mer om vårt erbjudande, eller om du är nyfiken på att bli en av de utvalda. Vi lovar att du kommer att få en ny syn på vad det kan innebära att jobba med pension och försäkring.

Mer om vad vi erbjuder hittar du här.