Om oss

Optimal Advice är din strategiska och engagerade rådgivare i alla frågor kring pension, lön och försäkring.

Varför Optimal Advice?

Vi skapar framgång och delar drivkrafter med dig. Det som gynnar dig som kund är även bra för oss. Vi lyssnar noga innan vi svarar med respekt för din verksamhet. När vi erbjuder en lösning är den genomtänkt, baserad på stor erfarenhet från liknande situationer, professionell och långsiktigt hållbar. Vi ger optimal rådgivning inom pension, försäkring och lön!

Du är varmt välkommen upp på en fika eller lunch hos oss, vare sig du vill veta mer om oss och vårt erbjudande, eller om du är nyfiken på att bli en i teamet. Vi lovar att du kommer att få en ny syn på vad det kan innebära att jobba med pension, lön och försäkring. Vi ses!

Optimal Adivces kontor
Pension

Kompetens

Våra medarbetares höga kompetensnivå skapar effektiva samarbeten och kortare ledtider, som i sin tur ger långsiktigt hållbara lösningar för dig som kund. Det innebär att du kan vara trygg i vår rådgivning och lita på att vi levererar på rätt nivå, i rätt tid.

Pension

Engagemang

Vi är genuint intresserad av våra kunder och ser vår relation med dig som en grund för vår gemensamma framgång. Vår nyfikenhet på dig och din verksamhet, i kombination med vår stora erfarenhet, skapar förutsättningar för långa ömsesidigt lönsamma samarbeten.

Pension

Trovärdigt

Du kan lita på oss! Vi är inte blyga när det gäller vår kärnkompetens och säger alltid vad vi menar – och menar alltid vad vi säger. Av oss får du alltid en transparent bild av läget och tydliga råd och rekommendationer att förhålla dig till.

Era experter inom pension, försäkring och lönehantering

Optimal Advice grundades i Malmö 2009, av Måns Jadenbrink och Linda André, med siktet inställt på att tillsammans med kunderna skapa långsiktiga och hållbara förutsättningar för trygga och motiverade medarbetare.

Flera medarbetare har tillkommit från bank, försäkringsbolag och andra konsultbyråer. Idag är vi 11 medarbetare i vårt team, alla med hög specialistkompetens inom sina respektive fält och med bred erfarenhet inom angränsande områden. Vi har mycket hög kundnöjdhet och långa relationer med våra uppdragsgivare. Det väljer vi att se som ett bevis på att vi gör bra saker tillsammans.

Konsulter inom pension, försäkring och lön

Medarbetare

Måns Jadenbrink - VD och Pensions- och försäkringsrådgivare

Måns Jadenbrink

VD och Pensions- och försäkringsrådgivare

mans.jadenbrink@optimaladvice.se

0708-92 72 65

Måns Jadenbrink

Linda André - Pensions- och försäkringsrådgivare

Linda André

Pensions- och försäkringsrådgivare

linda.andre@optimaladvice.se

0708-68 15 73

Linda André

Jenny Jönsson - Senior Lönespecialist

Jenny Jönsson

Senior Lönespecialist

jenny.jonsson@optimaladvice.se

0765-11 25 66

Jenny Jönsson